Werkaanbiedingen

Deze positie kadert binnen het STARLAB BRAINbe netwerk gefinancierd door BELSPO. Dit is een samenwerking tussen de Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB - M. Groenewegen), en de sterrenkundige departementen van de ULB (Prof. A. Jorissen, de leider van STARLAB), en de KULeuven (Prof. C. Waelkens).

Eén van de drie werkpaketten binnen STARLAB betreft de studie van het massaverlies rond AGB sterren, en is een samenwerking tussen de KSB en de KU Leuven (Prof. L. Decin). Het wetenschappelijk onderzoek zal bestaan uit de analyse van Herschel en ALMA data, met als doel om het massa verlies proces rond AGB sterren beter te begrijpen.

Lees meer...

Onder de supervisie van de verantwoordelijke van de HR dienst van de Koninklijke Sterrenwacht van België, de ondersteuning verzekeren tussen de 3 instellingen op het plateau van Ukkel, ter info, Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB), Koninklijke Meteorologisch Instituut (KMI) en Koninklijke Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA), is de KSB op zoek naar een administratief medewerker in de conditie van een Rosetta contract om de interne en externe klanten correct en persoonlijk te onthalen, te luisteren naar bezoekers en aanvragen van klanten behandelen met een kwaliteitsvolle dienstverlening, de telefonische oproepen te ontvangen en door te sturen, de bezoekers te verwelkomen en te begeleiden.

Lees meer...