Werkaanbiedingen

Seismoloog met ervaring in door de mens geïnduceerde seismiciteit voor een positie van vijf jaar bij de Koninklijke Sterrenwacht van België.

Lees meer...

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) zoekt een wetenschapper in het kader van een project over exoplaneten.

Lees meer...

In het kader van het experiment LaRa van de ExoMars 2022 ESA-Roscosmos missie, is er aan de Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) een positie vacant voor een Radio-science wetenschapper/ingenieur.

Lees meer...

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) is op zoek naar een wetenschapper (met een Master of PhD) om het DELPHFI-team te versterken. Het DELPHFI-project heeft als doel ons begrip en voorspellingsvermogen van zonnevlammen te vergroten door gebruik te maken van Deep Learning-technieken.

Lees meer...


Jobstudenten - zomer 2021

Wij bieden:

  • Een voltijds contract van 1 maand (barema NDA1: €1.879,11 bruto geïndexeerd maandsalaris)
  • Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fietsvergoeding
  • Aangenaam werkkader in dynamische en groene werkomgeving

 

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) zoekt een1 jobstudent om 1 maand te komen werken in de periode augustus of september bij het departement ‘Seismologie & Gravimetrie’

Lees meer...

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) zoekt 8 jobstudenten om 1 maand te komen werken in de periode juli of augustus in het departement ‘Zonnefysica en Ruimteweer’.

Lees meer...

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) zoekt in totaal 3 jobstudenten om 1 maand te werken in de maanden juli en augustus in het Planetarium te Laken als hulp bij het onthaal en de technische begeleiding in de koepelzaal.

Lees meer...

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) zoekt 1 jobstudent voor de maand juli voor het departement “Referentiesystemen en Planetologie”. De jobstudent zal 3D- video's maken.

Lees meer...

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) zoekt een jobstudent voor 1 maand in de periode augustus- september. De functie wordt geopend in de centrale ondersteunende diensten, onder het rechtstreeks toezicht van de Algemeen Directeur en het directiesecretariaat.

Lees meer...

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) zoekt 2 jobstudenten om 1 maand te komen werken in de maand augustus 2021 bij de Bibliotheek.

Lees meer...

De Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) zoekt 3 jobstudenten om te komen werken in de periode juli, augustus en september in zijn digitalisatie centrum voor het fotografisch glasplatenarchief.